Mitt "Limbo" Romney: How low can he go?

Romney Unveils Details of Tax Plan

Under increasing pressure from the Obama camp to provide specifics for his plan to increase revenues while reducing the deficit, Mitt Romney announced for the first time the details of his plan. In a prepared statement, Romney promised, if elected, to “keep my personal income tax rate above single digits.”

Mitt “Limbo” Romney: How low can he go?

While some scoffed at the feasibility of anyone at Romney’s income level lowering his tax rate below double digits, Romney warned, “I’m not bluffing. I still have numerous tax deductions and loopholes at my disposal. All perfectly legitimate, of course. You ain’t seen nothin’ yet.”

The Republican candidate added, “Don’t vote for me, and I join the 47%.”

One economic expert hailed the plan, calling it “a wake-up call” that demonstrated that Romney was serious about making “the tough choices” needed to turn the economy around and be elected president. “This would amount to a significant decrease in the deficit over the next four years, over and above his presidential salary. It’s the equivalent of him paying us to be president.”

Meanwhile, President Barack Obama called Romney’s threat to increase his tax deductions “economic blackmail” and warned that the resulting loss of tax revenue could have a psychological impact that “could send us into another recession.”

About Antonio Winnebago

Antonio Winnebago
"When you remember that we are all mad, the mysteries disappear and life stands explained." - Mark Twain

Check Also

White Louisiana Man Comes Out, Admits to Voting for Hillary Clinton

A white man from Louisiana has come out of the closet, sort of, to admit that he voted for Hillary Clinton.